Onze dirigente

“Mijn naam is Maria de Bruin en ben geboren op 11-01-1988 te Harderwijk.
Op 7 jarige leeftijd is mijn muzikale carrière gestart bij Muziek- en Showband Bernhard en Juliana in Amersfoort. Hier leerde ik trompet spelen en al snel merkte ik dat ik dit heel erg leuk vond.
Ik volgde lessen op de muziekschool bij Dick Radstake en op mijn 16e ging ik naar de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Hier kreeg ik trompet lessen van Ad van Zon.

Maria de Bruin

Mede dankzij hem ben ik in 2006 gestart met de opleiding Docent Muziek in Rotterdam welke ik na een jaar vervolgde aan het conservatorium in Utrecht.
Met trots ben ik in 2011 afgestudeerd en kon ik aan de slag als docent. Op dit moment doe ik veel projectmatig werk vanuit muziekschool Het Muziekpand, in Berkel en Rodenrijs.
Daarnaast geef ik trompetles in Amersfoort en werk ik als pedagogisch medewerker en muziekdocent op een BSO in Rotterdam.
In oktober 2011 ben ik dirigent geworden van popkoor Pokomotions in Moordrecht. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan als dirigent, die ik hier kan gebruiken en uit kan breiden.
Popkoor Pokomotions is een enthousiast koor met veel mogelijkheden en daar maak ik zeker gebruik van! Met plezier ga ik elke dinsdagavond richting Moordrecht om een effectieven, muziekale en gezellige repetitie te leiden.”