Pokomotions geeft 2 keer kerstconcert in So what!

Het begon met een prachtig plan: een eigen kerstconcert verzorgen, waarbij we iedereen wilden uitnodigen de kerst samen met ons te vieren met onze mooiste songs en een sfeervol verhaal. Het plan werd realiteit. Op vrijdag 22 december gaf popkoor Pokomotions een kerstconcert in So what! in Gouda.
Wij hadden nooit kunnen denken, dat de kaarten voor dit concert zo razend snel uitverkocht zouden raken, waardoor we als klap op de vuurpijleen tweede concert konden geven op zaterdag 23 december

Twee keer zingen en het gevoel van kerst delen met overvolle zalen, we hebben genoten!
Voor een sfeerimpressie van deze avonden, neem een kijkje in het foto album op de facebookpagina van So What!

Met Pokomotions “Terug naar de kust”

Op zaterdag 23 september namen wij deel aan de 2e editie plaats van ‘Terug naar de Kust’. Een uniek zangspektakel in het hartje van Scheveningen, georganiseerd door YMCA Pokoor.  Nooit eerder werd een korenfestival van deze omvang in het hart van Scheveningen georganiseerd. Met maar liefst 40 koren, in totaal 1700 koorleden, op 8 verschillende podia in de Keizerstraat en op het strand zingen, wat een feestje!

Op de verschillende binnen- en buitenpodia kon het publiek genieten van optredens in vele genres. Van pop tot musical en van rock tot theater, jazz, klassiek, wereldmuziek, smartlappen en close harmony. En het kon niet mooier, de hele dag stralend nazomerweer!

 
 

 

Wanted: Real men

Popkoor Pokomotions zoekt versterking met mannen met lage stemmen, die zichzelf elke dinsdagavond een ontspannen avond gunnen en die hun huidige zangcarrière onder de douche, op de steiger, op kantoor of in de auto, een boost willen geven bij het leukste popkoor van Nederland!

Wil je meer informatie, een avondje komen kijken, luisteren en meezingen?
Mail ons via info@pokomotions.nl