Lid worden?

Krijg jij meer energie van zingen onder de douche, in de auto, op de fiets, mee swingen met de nieuwste popsongs en wil je meer weten over lid worden van Popkoor Pokomotions? Dat kan!

Neem contact met ons op en kom vrijblijvend een repetitieavond bijwonen. We zorgen ervoor, dat je tijdens je eerste kennismaking wordt opgevangen door één van de bestuursleden, die je allerlei algemene informatie over ons popkoor kan geven en je vragen kan beantwoorden. Je kunt deze avond rustig luisteren, kijken en sfeer proeven. Na de pauze kun je, als je dit wilt, plaatsnemen in één van de stemgroepen en meezingen.
Ben je na afloop van de repetitie enthousiast en wil je lid worden van Popkoor Pokomotions? Aan de hand van een stemtest wordt bepaald in welke stemgroep je thuishoort. Indien er plek in deze stemgroep is, kun je direct lid worden. Als de stemgroep op dat moment vol zit, kun je op een wachtlijst geplaatst worden.

Zangervaring is niet vereist, enthousiasme, een positieve instelling, de bereidheid om ook thuis te studeren en humor wel!

Popkoor Pokomotions repeteert (met uitzondering van feestdagen en vakanties) elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Zalencentrum De Zespunt in Moordrecht.