Voices4life mei 2018

Welkom bij Popkoor Pokomotions!

Popkoor Pokomotions bestaat 30 jaar en telt momenteel circa 35 enthousiaste amateur-leden (m/v) verdeeld over 5 stemgroepen, die doorlopend werken aan een gevarieerd repertoire van popsongs (zowel ballads als up-tempo). Popkoor Pokomotions is een open vereniging met veel actieve leden. Naast het organiseren van eigen concerten nemen we regelmatig deel aan (regionale) evenementen en activiteiten. We streven ernaar om minstens eens per jaar op te treden voor een goed doel.

De afgelopen jaren hebben we veel eigentijdse popnummers (in eigen arrangementen) toegevoegd aan ons repertoire. Hierdoor zingen we een veelzijdig modern repertoire en onderscheiden we ons van andere koren.
We willen als koor plezier beleven aan het zingen maar zeker ook zo goed mogelijk presteren en ons steeds blijven verbeteren. Regelmatig volgen we workshops op het gebied van zang en/of presentatie. Bij optredens willen we ons zo goed mogelijk presenteren.

We repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 in de Zespunt te Moordrecht.

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Kom dan een keer (vrijblijvend) kijken, luisteren en meezingen op dinsdagavond! (graag vooraf aanmelden via bestuur@pokomotions.nl)

Lees meer

 

Popkoor Pokomotions zoekt versterking met mannen met lage stemmen, die zichzelf elke dinsdagavond een ontspannen avond gunnen en die hun huidige zangcarrière onder de douche, op de steiger, op kantoor of in de auto, een boost willen geven bij het leukste popkoor van Nederland!

Wil je meer informatie, een avondje komen kijken, luisteren en meezingen?
Mail ons via info@pokomotions.nl  

Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Popkoor Pokomotions is powered by