Welkom bij Popkoor Pokomotions!

Popkoor Pokomotions bestaat al ruim 25 jaar en telt momenteel circa vijftig enthousiaste amateur-zangers en -zangeressen, die doorlopend werken aan een zeer gevarieerd repertoire van popsongs. Geraffineerde koorarrangementen, vormen de basis ingrediënten voor een sfeervol optreden van ons koor. We worden daarin steevast begeleid door onze dirigente Maria de Bruin.

Popkoor Pokomotions is een open vereniging met veel actieve leden. Naast organiseren van eigen concerten nemen we regelmatig deel aan (regionale) evenementen en activiteiten. We streven ernaar om minstens eens per jaar door deelname aan specifieke evenementen een bijdrage te leveren aan goede doelen.

Uniek en veelzijdig!
Onze dirigente Maria de Bruin arrangeert de meeste nummers in het repertoire zelf. We zijn daarmee niet gebonden aan bestaand repertoire en bestaande koorarrangementen en creëren een uniek, veelzijdig repertoire, waarmee we ons onderscheiden van anderen.
We hechten niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van onze arrangementen en onze zang, ook wat presentatie betreft zetten we hoog in. Regelmatig investeren we in trainingen en workshops gericht op presentatie, beweging en uitstraling. Een aantal koorleden is getraind in koorregie en begeleidt ons voortdurend hierbij.

Lees Verder

Popkoor Pokomotions zoekt versterking met mannen met lage stemmen, die zichzelf elke dinsdagavond een ontspannen avond gunnen en die hun huidige zangcarrière onder de douche, op de steiger, op kantoor of in de auto, een boost willen geven bij het leukste popkoor van Nederland!

Wil je meer informatie, een avondje komen kijken, luisteren en meezingen?
Mail ons via info@pokomotions.nl  

Agenda

  1. Voices4life 2018

    5 mei @ 12:00 - 22:00

Popkoor Pokomotions is powered by